Η σειρά ALFA Τ 530 είναι ένα πλήρες σύστημα αλουμινίου με το οποίο κατασκευάζονται θερμομονωτικά ανοιγόμενα κουφώματα όλων των τύπων. Οικαμπύλες γραμμές του και οι ομοιόμορφοι αρμοί μεταξύ φύλλων και κασών προσδίδουν στα κουφώματα όμορφο, σχεδιασμό και έντονη ταυτότητα.

Σχεδιάστηκε με βάση την CAΜERA EUROPEA ώστε να εφοδιάζεται με εξαρτήματα και μηχανισμούς ποιοτικούς όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών βιομηχανιών. H σειρά διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό και μεγάλο) και πολλά μεγέθη κασών. Διαθέτει ένα τύπο μπινί (επίπεδο).

Με την alfa Τ 530 κατασκευάζονται παράθυρα επάνω σε ανοιγόμενες πόρτες. Μπορεί να κατασκευασθούν κουφώματα μονόφυλλα, δίφυλλα ή πολύφυλλα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα. Η σειρά παρέχει μέγιστη προστασία απο ανεμοπίεση, βροχόπτωση και μακρόχρονη χρήση. Έχει την δυνατότητα να φέρει κρύσταλα διπλά με ελάχιστο πάχος 21mm και μέγιστο 32mm. Τα προφίλ της σειράς alfa T530 βάφονται σε όλη την γκάμα των RAL χρωμάτων και απομιμήσεων ξύλου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας.